fredag 19 oktober 2007

Nordanby Herrgård

Ja nu har det varit tyst från mig ett par dar! Jag har pysslat och haft mig, forskat om kök till vårt hus, lekt med Robbans dotter och gjort andra onödiga saker. Idag har Robert varit ledig så vi har varit på Nordanby Herrgård och fikat. Det är där vår favvobutik ligger! Vi fick reda på att hyllan vi beställt till vårat vardagsrum kommer i slutet av nästa vecka!!! Vi blev överlyckliga även om vi inte kommer kunna sätta upp den på väldigt länge! Vi ska nämligen göra klart utbyggnaden innan vi börjar med vardagsrummet. Så det blir nog inte förrän runt julen den kommer upp. Jag har hittat tapeten jag vill ha i nya hallen. Tänkte att jag sätter in en bild på den idag! Vad tycker ni om den? Tänk er vit pärlsponts bröstpanel och sen denna tapet över!



Imorgon ska vi åka ner på stan hela familjen och shoppa kläder och skor sen ska vi till Nordanby IGEN och köpa lite saker vi tittade ut idag. Börjar snart bli pinsamt att åka dit.

Tänkte att ni skulle få se en bild från huset idag. Mitt (snart) älskade hus! Som jag längtar! fast det visste ni väl redan vid det här laget?!



Ha en bra helg alla vänner och ni som jag inte känner!!!

Kram Karin

9 kommentarer:

faster atta sa...

Åååå, vilken potential! Jättemysigt hus, där kommer ni alldeles säkert att trivas!

Tapeten du visade är jättefin! Kommer att passa bra!

Hjärtan är härligt... tihi...Jag kan inte sluta sy! Maken bara suckar!

kram

Lisas torp sa...

En jättevacker tapet, som passar utmärkt till vitmålad pärlspont!Ursnyggt!!!!

Ja, huset blir ju jättefint!!! Så kul att få fixa i ordning som man vill ha det! Själv letar jag större torp och har ett på G - kanske! Ska titta på det nästa fredag. Bättre att köpa ett "ofixat" hus än ett som är sönderrenoverat i helt fel stil
Ert hus kommer att bli jättefint!!!

Lisa

Elzie sa...

Vilket härligt gammalt hus. Älskar faluröda hus. Och detta ser ut att ha blivit tillbyggt. Mysigt med vinklar och vrår.
Ha det så gott och det där Nordanby låter inte helt fel. Däremot läste jag fel första gången jag tittade på namnet. Hajad till, för vi har ett Norraby Herrgård härintill och där finns ingen försäljning eller fika mig veterligt *s*. Där ser man så fel det kan bli.
Kram Elzie

Anonym sa...

Ser ju jätte fint ut huset... ska bli kul att få komma och hälsa på er där.
Syster Yster.

Lisas torp sa...

Så spännande det låter med renoveringen och en händig karl som fixar också. Den tillgången har ju inte jag eftersom jag är helt själv....men jag får väl köpa tjänster, det brukar funka men blir ju dyrare förstås. Sen gör jag ju rätt mycket själv, men inte det där tunga och el och sånt.

Ja, huset som jag ska titta på ligger lite fel bara, lite inne i skogen men nära bykärnan. Har redan nu en känsla av att det kan bli för mörkt. Torpet jag har nu har kanonläge med sol hela dagen och blommor och trädgårdsland frodas där. Men...spännande ska det bli. Alternativet är att bygga ut mitt lilla båtsmanstorp - nu är det ju bara 38 kvm och väldigt lågt i tak...men det är ju iofs mysigt!
Vore kul om du fortsätter att visa hur arbetet går.
Bor ni där permanent?
Ha en skön lördag!
Kram
Lisa

NICOLINAS BONING sa...

Förstår din förälskelse...kul att få se fortsättningen på följetongen;-)

Forska...skratt...den var bra den!!!
Det ska säga till älsklingen när han suckar över mina funderingar över renoveringarna här hemma:-D

Den tapeten är sååå perfekt till vitmålad pärlspont...men det visste ju du redan att vi andra skulle hålla med dig om,eller hur?!
Kramar/Birgitta

Marie sa...

Åhh, vad kul att få se bilder på erat hus. Det ser jättefint ut! Måste säga att ni har väldigt bra smak när det gäller tapeter. Vi har nämligen samma i vårat sovrum, hihi. Och dessutom tillsammans med vitmålad pärlspont, så jag VET att det kommer att bli kanonfint.

Kram Marie

.:Klara:. sa...

Vilket mysigt hus! Ska bli spännande att se vad ni förvandlar det till inne...
Den där tapeten är riktigt smaskig, helt i min smak... fast jag inte är tapetmänniska.
Lycka till med pysslandet!

Hem och Lycka sa...

Åå vad fint, vad underbart ni kommer att få det.. kram!